Кристиан Вигенин: Тръгваме с амбициозна програма за по-високи доходи и контрол на инфлацията

БСП регистрира листата си за народни представители в Ямбол

„БСП за България“ беше сред първите коалиции, регистрирали кандидатската си листа в Ямбол за изборите на 2 април. В първите минути след регистрацията вчера водачът на листата Кристиан Вигенин се обърна към избирателите с думите:

„Днес е ден за искане на прошка и аз искам прошка от българските граждани затова, че толкова месеци вече парламентът не успя да постави България на пътя на стабилността и прогреса. Надявам се тази прошка да ни бъде дадена на 2 април и от 2 април нататък както България, така и БСП да тръгне нагоре.“

Кристиан Вигенин подчерта още, че листата, обновена на 70% и при средна възраст на кандидатите 43 години, е баланс от опит, знания и младост. Общинските организации в област Ямбол и коалиционните партньори ще изпратят в 49-ото Народно събрание личности, чиято кауза е да възродят родината ни. По думите му Коалиция „БСП за България“ тръгва с амбициозна програма, която трябва да гарантира по-високи доходи, контрол на инфлацията, по-добро здравеопазване, образование, развитие на енергетиката и преди всичко – мир, стабилност и невъвличане на България във военни конфликти.

„С тези идеи и с тази програма се надяваме да спечелим доверието на повече граждани. И аз се обръщам към всеки един от гражданите на област Ямбол да гласуват доверие на партиите, които са доказали, че могат да управляват успешно, а БСП е първа сред тях“, каза още Вигенин.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!