Facebook

Крум Зарков: Румен Радев се превърна в държавника, от когото българите имат нужда

Крум Зарков: Румен Радев се превърна в държавника, от когото българите имат нужда „За една година президентът Румен Радев се превърна във фигурата, която най-ярко въплъщава това, което българите си представят за държавник, от когото имат нужда.

Обяснението е просто – той прави всичко онова, което обеща в предизборната си кампания.”
Това заяви пред НТВ зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Крум Зарков. По думите му държавният глава съзнава, че най-силното му оръжие е да се обърне пряко към българския народ.
„Президентът заяви още в предизборната си програма, че ще бъде коректив на всяко управление.  Това е ролята му на държавен глава”, обясни Зарков.
Той се обърна към опонента си от ГЕРБ с думите:
„Критиката не е нещо лошо, тя не е враждебен акт и вчерашната абсолютно безпрецедентна реакция на председателя на Народното събрание, не е правилна позиция.
Когато някой критикува на него трябва да му се отговори, а не да се контракритикува.
Г-жа Караянчева може да направи много повече, вместо да говори, може да поправи слабостите и дефицитите на парламента”, каза още Крум Зарков
Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress
loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!