Facebook

Лавров: САЩ не успяват да разграничат опозицията от терористите в Сирия

Лавров: САЩ не успяват да разграничат опозицията от терористите в Сирия

САЩ твърдят, че се стараят да разграничат опозицията от терористичните структури в Сирия, но засега не им се получава.

Това заяви руският министър на външните работи Сергей Лавров след среща с държавния секретар на САЩ Джон Кери, предава РИА „Новости“ във вторник (26 юли).

Двамата проведоха двустранна среща по време на форума на АСЕАН в Лаос.

Руският външен министър е обсъдил с държавния секретар на САЩ ситуацията в Сирия в контекста на по-ефективната борба с терористите.

По думите на Лавров двамата са обсъдили и конкретните стъпки по прилагане на договореностите по Сирия, които бяха постигнати по време на предишната им среща в Москва на 15 юли, продължила 15 часа.
Източник: bg.rbth.com/

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!