Facebook

МАРИО ТРАЙКОВ: ДЕН НА ПОБЕДАТА!

МАРИО ТРАЙКОВ: ДЕН НА ПОБЕДАТА! Марио Трайков със семейство и приятели пред паметника на Съветската армия в София.

Пред паметника на Червената армия, освободила Европа от нацизма и фашизма. Милионни хора са умирали с думите „За Родину, за Сталина“!

Снимки: Агнес Методиева

Без нейната победа, без героичния подвиг на съветския народ светът щеше да е друг.
БСП за поредна година организираха събитията по честването на победата в София. Затова трябва да се тачи и пази в сърцата ни този велик ден – ДЕН НА ПОБЕДАТА!
Дори и Великия антиболшевик Чърчил се изказва за Сталин положително ,,Сталин взима Русия с дървено рало и я оставя с атомна бомба“. Реч в английския парламент през 1959 година.

И трябва да се предава от поколения на поколения.

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!