Марио Трайков предлага 9 Септември за втори празник на БСП


9 Септември да бъде втори празник за БСП това поиска Марио Трайков, член на БСП от 1986 година.
Трето поколение социалист. Член на Общо партийната Контролна Комисия.Член на БСП в София и делегат от „Овча купел“.

Делегатите в БСП освен, че гласуват различните точки и ги коментират на своите пленоми те могат и да предлагат такива за дебат и гласуване !

Марио Трайков подкрепен от други делегати е входирал своето заявление до третото заседание на 49 конгрес да се подложи за гласуване 9 Септември за втори празник на БСП.Марио Трайков предлага 9 Септември за втори празник на БСП!
Тази паметна дата за БСП и България е чествана десетилетия наред и трябва да остане като празник, който да ни напомня какво е било и пътят на България ! Исторически погледнато поколенията се сменят, но датите остават и затова са празниците да ни напомнят и да се знае, защото това е едно от събитията, което е било съдбоносно за България!

Кой, ако не БСП, може да го съхрани и предаде на идните, кой, ако не БСП? Затова и Марио Трайков предлага 9 Септември за втори празник на БСП.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция БУЛПРЕСС! 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!