Facebook

Международното напрежение расте: Кремъл се закани на Лондон!

Международното напрежение расте: Кремъл се закани на Лондон! Кремъл отхвърли коментара на шефа на британското контраразузнаване (МИ-5), че Русия е предприела различни враждебни мерки срещу Великобритания, което представлява заплаха за Острова, съобщава „Гардиън“.

Андрю Паркър заяви пред британското издание в понеделник, че Русия представлява все по-голяма заплаха за Великобритания, Москва използва всички най-усъвършенствани средства за постигане на целите си.

„Тези думи не отговарят на реалността“, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

„Докато някой не предостави доказателство, ние ще разглеждаме тези изявления като безпочвени и неоснователни“, добави Песков.

„Бих искал да попитам директора на МИ-5 дали той вижда пръст на Кремъл в назначението на Борис Джонсън за външен министър“, попита Мария Захарова, говорител на руското външно министерство.
Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!