Facebook

Министерски съвет до Марио Трайков

Министерски съвет до Марио Трайков Министерски съвет и регионален исторически музей в гр. София отговориха на питане на кандидат за депутат от БСП Марио Трайков, копие е изпратено и на зам. кметът на столична община.

Поради голям граждански интерес свързан с функционирането на минералната баня в кв. Горна Баня другарят Марио Трайков след изслушване на гражданите и запознаване с проблемите прави запитване и предложение до Министерски Съвет сградата да се възстанови .

В кратки срокове са взети нужните предписания от компетентните органи и столична община изразява намерение през 2022г. да осигури нужното финансиране да бъде направена обществена поръчка и да се извърши ремонт и реставрация на опазването на архитектурно-строителният недвижима културна ценност и теренът в близост до нея.

Припомняме на всички, че Марио Трайков е кандидат за депутата от БСП с бюлетина 33, преференция 116 в районите:

Овча купел, Банкя, Нови Искър, Илинден, Красна поляна, Люлин, Надежда, Връбница!

Такива хора са нужни на България, които милеят за културно-историческото ни наследство!

Хора, които работят за общественото благоденствие на своите съграждани.

Министерски съвет до Марио Трайков

Министерски съвет до Марио Трайков

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!