Михаил Миков харесва Мая Манолова за кандидат-президент на БСП

Михаил Миков харесва Мая Манолова за кандидат-президент на БСП

БСП обсъжда кандидатури на личности, които да достатъчно познати. Скъсеното време едва ли ще позволи да се търси някаква нова кандидатура, извън познатите от политиката лица.

 

Мая Манолова разви една изключително активна дейност по обстояване и защитаване на определени граждански права  като омбудсман. Смятам, че тя има своите шансове.

Разбира се, в момента текат номинациите. Мисля си, че няма да успеем да излъчим до пленума на Бузлуджа. Разбирам, че на доста места тя е номинирана за възможна кандидатура.“, това коментира в ефира на „Всяка сутрин“ Михаил Миков.

 

„Забелязвам, че възможността за общ кандидат с патриотичните формации е изчерпана. Дебатите с АБВ и Движение 21 също не водят до резултат.“, коментира социалистът за възможността за излъчване на обща кандидатура с другите политически партии.

 

„Ако погледнем в един средносрочен хоризонт тези избори могат да бъдат предверие за нови парламентарни избори, на които евентуално да се променят или стабилизират определени политически конфигурации в българския парламент“, допуска още Михаил Миков.
Източник: epicenter.bg/

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!