Нинова в Банско: Единствената лява партия в следващия парламент е БСП. Не си пилейте гласа за изкуствени проекти

Нинова в Банско: Единствената лява партия в следващия парламент е БСП. Не си пилейте гласа за изкуствени проекти

“БСП доказахме с резултати автентичната лява политика, която водим от години. Тя е ориентирана към децата и младите семейства, към работещите с минимални доходи, към бедните и пенсионерите.

Благодарение на БСП децата имат безплатни детски градини и ясли , а учениците безплатни учебници.

Майчинството за втората година се увеличи. Младите хора с деца , които работят , плащат по- нисък данък върху доходите си. Минималната заплата стана 50 процента от средната , а ваучерите за храна на работниците – 200 лв.

Пенсиите се вдигнаха с 30 процента. Всичко това вече е факт, а не само обещания. В духа на лявата политика стабилизирахме държавните предприятия. Намесата на държавата спаси икономиката по време на кризата и подкрепи предприятията да не закриват работни места.

И в същото време държавата беше финансово стабилна и завършихме годината с под 3% дефицит. От всички социологически проучвания личи, че БСП е единствената автентична лява партия, която ще влезе в следващия парламент. Не си пилейте гласовете за други изкуствени проекти.

Подкрепете ни с номер 24 да бъдем повече и по- силни, за да продължим с грижата си за хората. Само ние не ви предадохме и работихме за по-добър живот.”

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Банско. Заедно с нея бяха кандидатите в листата на БСП от Банско Костадин Юнчов и Александър Палапулов и Радослав Кирев от Разлог.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!