Facebook

Нинова в Съединение: Можем сами да решаваме бъдещето си, без отвън да определят пътя ни

Нинова в Съединение: Можем сами да решаваме бъдещето си, без отвън да определят пътя ни

Скъпи българи, днес отдаваме почит на нашите предци, които с нечувана дързост извършиха Съединението на Княжество България и Източна Румелия, без да се съобразяват с Великите сили. Иван Вазов пише:

„Това е една от най-лесните революции, защото беше победила в душите на хората.“ Нека и днес в душите си да приемем, че силата ни е в единението.

Имаме всичко: прекрасна земя и природа, дух и култура и сме мъдър народ. Имаме героична история, нека се поучим от нея.

Сами да решаваме нашето бъдеще, без да позволяваме някой отвън да определя пътя ни. Година преди Съединението в.“Народний глас“ пише:

„Нашата мисия е ясна и лежи на нашите рамене. За изпълнението и трябва да се надяваме само на себе си.“

Само от нас зависи да си подадем ръка и заедно да градим благополучието на българския народ. Можем да го направим. Честит празник, българи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!