Нинова към „Възраждане“ и ПП-ДБ: Обижда се като каруцари. Разграничаване на БСП от този Цирк

Ако ни бъде връчен третият мандат, ще положим всички усилия за съставяне на кабинет Брифинг на лидера на БСП Корнелия Нинова след заседанието на НС на БСП Очакваме мандатоносителят „Продължаваме промяната” да проведе докрай разговорите за подкрепа на правителството и да гарантира най-малко 121 депутати. Ако те не осигурят тази подкрепа, утре няма да бъде внесен кабинет. Ако такава подкрепа бъде осигурена, Националният съвет на БСП реши: 1. Одобрява програмата за правителство, която вчера изработихме с партньорите от „Продължаваме промяната” и „Демократична България”. Ние сме удовлетворени от тази програма, най-вече заради силния социално-икономически пакет – безплатните учебници и лекарства за деца, увеличаване на вдовишката надбавка за пенсионерите, продължаване на политиката за преизчисляване на пенсиите, пакета за подкрепа на млади хора, деца и семейства. Имаме предвид подкрепата на българската икономика с продължаване на компенсирането за цената на енергията, въвеждането на патентен данък за микро и малки предприятия и редица други мерки, заложени в програмата. Получихме висока оценка за това, което сме постигнали като преговорен екип. Удовлетворени сме от факта, че в програмата намери място наше предложение да се положат дипломатически усилия за нормализиране на диалога между България и Руската федерация, с оглед българския национален интерес. 2. Ако се стигне до кабинет, Националният съвет потвърди четиримата досегашни вицепремиер и министри. 3. Приехме решение да предложим на коалиционните партньори един по-стегнат ред на вземане на решения в коалицията, защото това досега беше проблем – нарушената комуникация. Това да стане чрез специалния секретариат към коалиционния съвет, но и с един ангажимент – ключови решения от национална сигурност, от външн политика, от национален интерес на България да се вземат само след предварително съгласуване в коалиционния съвет и тогава да се действа. 4. Националният съвет реши, ако първият мандат не се осъществи и ни бъде връчен трети, по желание на президента и по силата на Конституцията, да положим всички усилия и да водим преговори за съставяне на кабинет, защото основната ни цел е да има редовно правителство и работещ парламент, който да гарантира стабилност на държавата и сигурност на семействата в следващите трудни месеци.

Парламентарна република си отива, докато си мери авторитет

Декларация от името на ПГ на „БСП за България“

Господин председател, другарю е най-високата трибуна в държавата. Така пише в конституцията, така е в правовията и обществото е в парламентарна република. И как изглежда Vie kato председателят, какво отдавна не е най-високата трибуна – лоша работа.

Уважаеми колеги народни представители, една трета от цирка ден ви гледаме. Първи ден-малхим, втори ден-малхим, вече по-често няма и тишина.

Уважаеми български граждани, категорично разграничавайки групата на „БСП за България“ от другарката, някои от тези случаи през последните дни в българския парламент. От теб знам със сигурност как мислиш. Депутатите са бедни, депутатите си плачат, молят се, от дъното на нататак да, знаете кои депутати, кои партии и кои парламентарни групи. „БСП за България“ не участва в този цирка, показвайки много мълчание, сега изглежда като мисъл.

Ще оставя липсата на страната за елементарен преглед, защото от тази трибуна не е редно да се прави разлика между осигрената и трудовия стаж, а не цялата грамотност по този въпрос. Можете и не можете да ядете.

Но не можах и оставяйки настроението на tov, защо карате денс тук за 1% или 2% от разликата в абсолютния или трудов стаж като заместник, плащат над 6 крехки. наляво.

Карате е за това на заместник и това е привилегирована привилегия, без да помислете за тов, че 30% от населението е по-вероятно да живее в бедност. 1 милион 579 хилади души са под Прага за бедност. И без тов не сменяй най-бийч хорото на джаржавата как да го махнеш, когато се карате за 1% разлика в осигурителния или трудов стаж и остава ли малко за плащане?

За трети път е отграничаване на това от тов. Имате ли представа как във всички случаи в djrzhavata dens, now, dokatove, se karate и minawate, има някаква граница с епитет, което е просто възпитанието на този ми в момента и повторете?

Засега този случай е изключително важен. Не е важно за нас, а за 6-7 милиона българи – от бебето до пенсионер. И вие се заема от сутринт от само себе си и глупостта.

Аз ще кажа от Името на БСП е нещо важно за нас. Важно е да имаш бюджет за джаржавата, която да ти принадлежи, до повтарящи се, от новородено до пенсионер. Оттам нататък зависи колко пари имаме за втората година на годината, колко повече минимални заплати на работа, работа за бедните, колко повече култура и духовност, колко в болници, колко в училища, дали ще увеличават пенсиите. Целият народ зависи от другаря.

Уважаеми български граждани, малко информация: народни представители по закон, ямаме правилно, да, имаме проект за бюджета. Другарю tryabva да ръководи правителството, някак си и дори тогава – преправяне, услуга, но от изпълнителната власт.

Миналата беше годината на отказа на правителството от президента Радев и внасянето на бюджета – абсолютно нарушение на закона. Аргументът е по-добър, защо има множество хора в залата и може да отиваме на избори, може дори предизборна ситуация и депутатските разпределения ще се спрат и ще дадат повече и популизмът ще стане страшен. Tova beshe argument togava, сега ситуацията е друга – няма плурализъм, може би да отиваме на избора и всякакви пачки и всички са в популизъм. Тоест аргументът на otpada.

Но кабинетът днес сервира, докато се карате и мярка…, приема бюджета и внася следното в Народното събрание. Защо? Как си промяната? Ами, изхарчихата се хвърли на джаржавата и няма как да не продължи следите на унито месец без бюджет. И сега в момента в Министерския съвет има единен бюджет, който по мои спомени за правото на парламентарна и бюджетна история не одобрява никого в джаржавата. Властите на финансистите и икономистите са против казахите. Анализатори – против. Вчера работодателите и синдикатите бяха против на тристранката.

Тук няма едно парти, понякога да гласува за този бюджет. И нека го одобрим. И чак до казахите, не смей, добре с бюджета и яма да, гласуваме. И напук на другаря, днес министерски го одобряват и одобряват. И ако знаеш как ще станеш наново – ми, те депутатите са виновни, ми, те партии не стават. Ми, тогава парламентарната република на си отива, бе, хор. И вие се карате и се обиждате като каруцари на улицата. Анализирате ли остро и сериозно ситуацията в Джържавата?

Гълъб Донев изпраща разрез на партията, депутатите и парламента от редиците. И дайте основание за тези заповеди. Със сигурност мисълта не е обелва за тов. И пакет от стотици надниквания всеки път – оправете го за глупост.

Как излиза ситуацията от Tazi? Смехът на сериозността на хора. Wie se straight your kolkoto look for. Нашата група е сериозна група. Партия с опит и особено в бюджета. Мениджърът на Dokato Бойко Борисов всяка година правеха алтернативен бюджет. Знаем как, знаем как, знаем откъде идва залогът, знаем как и ще скърбим за чорат. Тоест имамът с опит и опит.

И сега виждаш как си. Бюджетът на Tosi все още се вписва в парламента отново днес, sigourno. Имам три изхода. Или първият прием на първата четвърт, въпреки противопоставянето, и между първия и втория търсим, началото на първата коригирама е такова, каквото разбираме политиката. Не, ние например подкрепяме социалната политика в името на тези точно 30% за бедност.

Те повтарят варианта, който чух от „Промяната“ от вчера: ако бюджетът е по-вероятно да се прибере на първия ден и повече да отиде при служебното правителство и да изпрати приятел. Каква гаранция даде, какво ще ядат? Колко дълго управлява един приятел? Какво друго пишеш в tosi приятел? Знаете ли, докато си играете тези игри по преговорите за финансовата рамка и за управленската програма? Кого лъжеш и на кого си съсипваш времето другарю нова форма на плурализъм? Ами, кеш разбирате, че и президентът да изпълзи от ситуацията? Ами, на която ще върнеш бюджета, другата ще каже: „Ето ги ги, не могат да се справят с управлението на това за джаржавата. Дори да пратиш бюджета на дела, партията и депутатите са нищожни и не тъгуват за хората.“

Да, българските граждани знаят и надушват – колко голяма е играта и задкулисието изтича в момента – обединявайте се и играйте за много неща и договорете нещо за нов бюджет, Министерски контрол върху цялата технология на бюджета , парламентът е в патова ситуация. Кой боледува от тов, колеги? хора Хората. От бебето до пенсионер. Това е затова казвам – ние от „БСП за България“ категорично разделят ситуацията от тази.

Скъпи българи, молете се, говорете от името на партията и парламента, но отделете едното от другото и ни оставете да седнем за нас, не сами, а с дела. От името на казвам „БСП за България“ значението на вечето се въвежда в бизнес делата и законодателните инициативи, които докосват корема на хората – от най-малкия до най-голем. Въведете sa и ochakvam ponite yea gledat, dokato президентът и управляващите много власти мерят властта, атакуват днес и други, и като цяло взаимно унижават държавността.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!