Нинова към млади политици: Никога не поставяйте личния си интерес пред интереса на хората

Нинова към млади политици: Никога не поставяйте личния си интерес пред интереса на хората
Нинова: Водещата ви мисъл да бъде за справедливост

„Никога не поставяйте личния си интерес пред интереса на хората, които представлявате“- това каза председателят на БСП Корнелия Нинова на срещна с млади политици от Германия, Полша, Унгария, Естония, Чехия, Латвия, Словения, в рамките на програмата на ФЕПС за Централна и Източна Европа „Бъдещи лидери“.

Основната цел на новата програма е да допринесе за политическото и организационното подновяване на социалдемокрацията в региона, чрез създаване на връзки между поколенията и подобряване мрежата от хора, заемащи изборни и ръководни позиции.

Нинова запозна младите участници с приоритетите на БСП, с промяната, започната в партията и политиките, довели до победа на социалистите в президентските избори и удвояване резултатите на парламентарните.

На фона на тежката криза, която изживяват социалистическите и социалдемократическите партии в Европа, БСП се отличава с възстановяване на доверието и сериозен ръст в подкрепата в България.

„Най-важното, за да бъдете успешни лидери, е да сложите на първо място проблемите на народите си.

Да не късате връзката с хората, да не правите безпринципни договорки за власт и пари, да бъдете последователни и да бъдете визионери.

Поставяйте си далечни цели с поглед напред.  Водещата ви мисъл да бъде за справедливост“, посъветва Нинова.
Източник: bsp.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!