Опозицията срещу Корнелия Нинова издигала Румен Гечев за президент

Опозицията срещу Корнелия Нинова издигала Румен Гечев за президент

Името на Румен Гечев се появило късно в неделя като вариант за кандидат президент.

Това е била номинация на вътрешната опозиция срещу лидера на БСП Корнелия Нинова.Гечев се появил като вариант, след като от 2 дни се знае, че Мая Манолова ще се оттегли от битката за държавен глава. Както БЛИЦ писа, омбудсманът тази сутрин изпрати писмо, в което се оплаква от „приятелски огън“ и от войната с интриги в своята партия.

Вътрешната опозиция в БСП не желае нито Янаки Стоилов, нито Илияна Йотова да са кандидатури на червените, съобщи „24 часа“.

Затова още снощи на „Позитано“ се шегували, че  е възможно на 17 август съвсем сериозно да се появи кандидатурата на бившия премиер Жан Виденов срещу тази на ген. Радев, която обедини БСП и АБВ.

Засега се знае, че бившият командващ на Военновъздушните сили почти 99 процента ще е кандидат на БСП, а вицепрезидент – евродепутатът Илияна Йотова.
Източник: blitz.bg/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!