Facebook

Отворено писмо на кандидат Марио Трайков за депутат от 25 МИР с бюлетина № 33, преференция 116

Отворено писмо на кандидат Марио Трайков за депутат от 25 МИР с бюлетина № 33, преференция 116 „Господин, Министър Председател

Моля в 47 -то Народно събрание да внесете да се приеме допълнителен член в Закона за Отговорността на Държавата за вреди ,причинени на Граждани.

Когато   Държавата е осъдена, Длъжностното лице нанесло вреди да заплати  Финансовото Обезщетение.

А не Държавата,  тоест нито аз или други данъкоплатци сме длъжни да плащаме Обезщетение заради някое виновно  Длъжностно Лице. 

Вие имате Право на Законодателна инициатива . В интерес на гражданите и Държавата е това  законово допълнение . Моля за отговор

С уважение кандидат за Народен Представител в 25 МИР Марио Томов Трайков

Ние от bulpress.info се присъединяваме към тази инициатива!

Време е за законодателни промени и всеки да носи лична и персонална отговорност за действията си и за бездействията си в тази държава.

Колко хора осъдиха страната ни в Стразбург, а колко сведоха глава пред беззаконието и несправедливостта?

Време е да се сложи ред, време е за наказателна и персонална отговорност, защото никой не е по-голям от закона, а законите трябва да се прилагат еднакво за всички!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!