Facebook

От последните минути: Вижте какво договори Корнелия Нинова

От последните минути: Вижте какво договори Корнелия Нинова Динамиката на процесите по сглобяване на новото правителство текат с пълна пара.

Детронирането на ГЕРБ е факт. Според отлично запознати наши източници Министър на икономиката е Корнелия Нинова и вицепремиер.

БСП взима Министерството на земеделието, туризма, социалното. Ще има Министър без портфейл по Ковид ОБСТАНОВКА.

Това значи години наред с маска и ваксини. Това е 3 световна война. Корнелия Нинова, ако стамен Министър ще загуби поста си Председател на БСП. Кабинета не се знае колко дълго ще изкара.

Фонд „Земеделие“ отива в Министерството на Финансите. Агенция по Храните към Министерския съвет. Това са пазарлъците в момента. Атанас Зафиров няма да бъде министър на войната, но пък това не му пречи да атакува председателският пост в БСП.

Там обаче ще му се наложи да се изправи пред МЛАДАТА И НАПОРИСТА кандидатура на Крум Зарков или опитният Калоян Паргов.

Явно Корнелия Нинова се е вслушала в критиката на Кирил Добрев за социалните приоритети в Българската СОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия и за да покажат на електората вземат социалното министерство, макар и без портфейл.

В крайна сметка БСП е най-дългогодишният противник на ГЕРБ и договори най-малко от Военните трофеи.

Най-малко, защото има най-лошите изборни резултати от създаването си до наши дни.

В крайна сметка БСП е между десни партии и трудно ще може да реализира леви социални проекти в парламента свързани с бедността и неравенството, свързани с пенсионерите и безработицата, а Корнелия Нинова говореше за демографският срив и се обяви твърдо срещу джендър идеологията при условие, че всички останали са за нея, как ще им се противопостави с малко депутати и малко влияние?

Предстоят да се видят и другите пазарлъци, все пак текат преговори и извиване на ръце, да видим тези с меките китки ще издържат ли на напъна на БСП или всичко ще лежи на твърди подписани споразумения, които ние няма да видим или чуем?

Очаквайте още подробности от кухнята на властта!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!