Facebook

Председателят на БСП Корнелия Нинова поздрави Зоран Заев по повод избирането му за министър-председател на Република Македония

Председателят на БСП Корнелия Нинова поздрави Зоран Заев по повод избирането му за министър-председател на Република Македония поздравителен адрес

ДО
Г-Н ЗОРАН ЗАЕВ

МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ

Уважаеми г-н Заев,

Oбръщам се към Вас, за да изкажа най-искрени поздравления от името на ръководството на Българската социалистическа партия и от свое име по повод избирането Ви за министър-председател на Република Македония.

СДСМ е член на нашето политическо семейство и винаги може да разчита на подкрепата на Българската социалистическа партия. България цени високо двустранните отношения с Република Македония и Вие като прогресивен лидер на новото правителство можете да допринесете за решително подобряване на сътрудничеството между нашите две страни.

Надяваме се, че този напредък в отношенията ще доведе до подписване на Договора за приятелство и добросъседство,  преговорите по който продължават от години. Заедно с това сме убедени, че Република Македония под Ваше ръководство ще поеме много по-уверено по пътя на интеграцията в ЕС, за което можете да разчитате на нашата подкрепа.

Пожелавам Ви добро здраве, енергия и вярвам, че ще продължите да държите на идеите, които сте избрали да защитавате. Приемете още веднъж нашите поздрави и най-добри пожелания за по-нататъшни успехи.

С уважение,

Корнелия Нинова

Председател
Източник: bsp.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!