Facebook

Президентът и вицепрезидентът, стотици граждани и организации поздравиха Корнелия Нинова за юбилея й

Президентът и вицепрезидентът, стотици граждани и организации поздравиха Корнелия Нинова за юбилея й
Президентът на Република България Румен Радев поздрави по телефона председателя на БСП Корнелия Нинова по случай 50-годишния й юбилей и изпрати поздравителен адрес.

Той беше връчен в централата на партията от началника на кабинета му Иво Христов. “Запазете своята борбеност и сила на духа, с които спечелихте доверието на своите съпартийци.

Пред Вас стои най-отговорната мисия за всички съвременни политици: да съхраним демокрацията и да изведем България на пътя на свободата, справедливостта и благоденствието”, пише в поздравителния адрес до Нинова. Лично да я поздрави в централата на БСП дойде вицепрезидентът Илияна Йотова.


Поздрави Нинова получи и от Омбудсмана Мая Манолова, посланици, организациите на БСП от цялата страна, кметове, политически партии, представители на бизнеса и неправителствени организации.

Сред поздравилите Нинова са: Димитър Манолов – президент на КТ “Подкрепа”, Димитър Стоянов – главен секретар на президента, председателя и членове на ЦИК, Радосвет Радев – председател на Българска стопанска камара, Васил Велев – Асоциация на индустриалния капитал в България, Васил Василев – Общобългарски комитет “Васил Левски”, Пламен Димитров – председател на КНСБ, Васил Божков – председател на Съвета на директорите на “НОВЕ” АД – холдинг, Валентин Златев – генерален директор на Лукойл – България ЕООД; Силва Зурлева – член на борда на директорите на Нова тв, Дидие Щосел – вицепрезидент на НОВА тв.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!