Facebook

ПУТИН: НАМЕСАТА НА ПОЛИТИКАТА В СПОРТА Е ОПАСЕН РЕЦИДИВ

ПУТИН: НАМЕСАТА НА ПОЛИТИКАТА В СПОРТА Е ОПАСЕН РЕЦИДИВ

Президентът на Русия Владимир Путин, коментирайки доклада WADA, нарече опасен рецидив намесата на политиката в спорта. Това съобщи сайтът на Кремъл.

«Днес наблюдаваме опасен рецидив на намеса на политиката в спорта.
Да, формите на подобна намеса са променени, но същността е предишната: да се направи спортът инструмент за геополитически натиск, да се формира негативен образ на държави и народи.
Олимпийското движение, което играе колосална обединяваща роля за човечеството, отново може да се окаже на границата на разкола», — цитира пресслужбата на Кремъл изявлението на руския президент.
Припомняме, че комисията WADA, под ръководството на Ричард Макларън изготви доклад за вероятни допинг-машинации на Олимпийските игри в Сочи през 2014 г.
Източник: bgr.news-front.info/
loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!