Facebook

Путин: Нашата задача в Сирия е да стабилизираме легитимната власт

Путин: Нашата задача в Сирия е да стабилизираме легитимната власт Руският президент Владимир Путин благодари на членовете на екипажа на Северната флота на Русия за участието в борбата срещу международния тероризъм, пише вестник „Известия“.

В Кремъл в Деня на защитника на отечеството държавният глава прие офицерите на корабите, участвали в сирийската операция, и отбеляза техния принос за разрешаването на сирийската криза.

„Вие се справихте с всички задачи, които бяха поставени пред вас, нанесохте съществен, значим удар на международните терористични групировки, на техните бази, складове с оръжие, боеприпаси, техника и инфраструктура“, подчерта Путин.

„Ситуацията там е сложна, но колкото по-бързо страната премине именно към политическо разрешаване на кризата, толкова повече шансове ще имаме ние и световната общност да унищожим терористичната зараза на територията на Сирия“, обясни Путин, допълвайки, че Русия няма да се меси във вътрешните работи на близкоизточната държава. „Нашата задача е само да стабилизираме легитимната власт и да нанесем решаващи удари по международния тероризъм“, посочи Путин.
Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!