Facebook

Руската авиация ще тренира над Сърбия

Руската авиация ще тренира над Сърбия

Руската бойна авиация ще тренира в небето над Сърбия през есента, съобщи Ройтерс.

В учението “Славянско братство 2016” през септември ще се включат също военновъздушните сили на Сърбия и Беларус.През октомври пък ще има съвместни учения “Барс” на военновъздушните сили само на Русия и Сърбия.

В тях ще се използват самолети Миг-29 и хеликоптери Ми-17, които Белград закупи от Москва. Сърбия деликатно балансира между партньорството с НАТО и това с Русия, пише Ройтерс.

Руската армия ще победи британските сили при война, твърди доклад на военните на Великобритания, цитиран от в. “Дейли мейл”.

Руските оръжия са по-мощни от британските им аналози. Тактиките на Москва в заглушаване и хакерско нападение се описват като “истинска промяна на играта”.

При сблъсък те ще намалят ефективността на авиацията на НАТО, умните муниции с GPS, както и уменията на войските на терен. Ако Лондон не инвестира в противотанкови оръжия, пехотата ще се окаже прегазена от руските танкове там, пише в доклада. Източник:  blitz.bg/

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!