Сашо Симов от БСП: „Няма да позволим Турция да се меси у нас, Кърджали е България !“

Сашо Симов от БСП: "Няма да позволим Турция да се меси у нас, Кърджали е България !"
Сашо Симов: Пряката намеса на официална Турция в българските избори в Кърджали в Деня на националното освобождение 3 март е символичен и, поради това, изключително скандален антибългарски акт!

Полицията разкри склад за храни, пакетирани с емблемата на ДОСТ и подготвени за раздаване сред избирателите на Кърджали, ясно доказателство за опитите на една външна сила да манипулира и предрешава политическия вот и гражданската воля на българите! Това е брутално и нагло посегателство срещу демокрацията и честността на изборите.

Аз, като български гражданин, бях принуден да посоча ДОСТ като основен противник на Кърджали и призовах да не приемаме марионетни на Турция партии да вършеят безнаказано в България и необезпокоявани от официалните органи на реда да потъпкват законите на страната ни! Поведението на ДОСТ е неприемливо за наричаща себе си «българска» политическа сила, защото хората на Местан пренебрегнаха националния празник на всеки българин и патриот, като и не се появиха на честванията на 3 март и не благоволиха дори да положат цветя пред Паметника на загиналите за освобождението на Кърджали. Нещо повече, снимките на поднесения от тях венец в Момчилград бяха свалени от сайта на партията им, сякаш се срамуват от това, че са отдали почит на Освобождението на България.

Намесата на Турция стигна до нови висини, след като и официална Турция в лицето на турския социален министър открито призова да се гласува за партията на Местан. Нуждаем ли се от повече доказателства за дългата ръка на Ердоган, която се опитва да третира България като турски санджак.

Нужни ли са ни още доказателства скъпи сънародници ,за това призивавам всички национално-отговорни партии да изразят становище по грубото посегателство срещу демокрацията у нас. А онези от вас които замълчат ,ви питам дали сте готови да понесат тежката участ за измяната!

Александър Симов,водач на листата на БСП в 9МИР

Купуването и продаването на гласове е престъпления!
Източник: bgvesti.net

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!