Facebook

Светлана Саприкина – стюардеса на руската авиокомпания „Россия“ бе избрана категорично за МИС стюардеса

Светлана Саприкина - стюардеса на руската авиокомпания „Россия“ бе избрана категорично за МИС стюардеса Светлана Саприкина – стюардеса на руската авиокомпания „Россия“ бе избрана категорично за МИС стюардеса от група международни журналисти в лицето на Борис Анзов и „Медиа Мост България“ летящи на тигров двуетажен самолет Бойнг 777, рейс номер: 5503 на трети Януари от Москва-Сочи на конгрес „МИР ЗА СИРИЙСКИЯТ НАРОД“.

Светлана Саприкина - стюардеса на руската авиокомпания „Россия“ бе избрана категорично за МИС стюардеса

В качеството си на подарък българският журналист Борис Анзов родом от гр. Гоце Делчев подари на чаровната руска стюардеса ръчно изработена икона от Бачковският манастир в България.

Светлана Саприкина - стюардеса на руската авиокомпания „Россия“ бе избрана категорично за МИС стюардеса

С думите „Божията майка да закриля както самата стюардеса така и целият екипаж на руската авиокомпания“.

Освен това Българската икона на Божията Майка трябва да защитава от небето и целия руски народ. Руски стюардеси пък спасили човешки живот пред очите на Българския журналист по време на полет София-Москва.

Светлана Саприкина - стюардеса на руската авиокомпания „Россия“ бе избрана категорично за МИС стюардеса

След Нова година запазили самообладание и благодарение на техния професионализъм с помощта на кислородни бутилки спасили живота на възрастен човек, който получил епилепсия по време на полет.

За руските пилоти се носят легенди, че само руснаци могли да излитат и кацат в лоши метеорологични условия споделя Борис Анзов.

Борис Анзов се старае чрез Bulpress и „Медиа Мост България“ да строи културни мостове между народите и следва заръките на българския революционер Гоце Делчев. „Аз разбирам света — говореше той — единствено като поле за културно съревнование на народите.“

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!