Facebook

Светла Бъчварова: Чума няма, но санкции има

Светла Бъчварова: Чума няма, но санкции има „Чума няма, но санкции има. Те касаят земеделски стопани в границите на 20-километровата зона около огнищата.

Засега компенсации не са осигурени за тези земеделски стопани, а техните ограничения са да не предлагат на пазара земеделска продукция и да не се извеждат извън селскостопанските дворове.”

Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България” проф. Светла Бъчварова. Тя обясни, че ако няма компенсации, то стопаните ще фалират, защото разходите им са всеки ден, а вече втори месец не могат да реализират приходи.

„Настояваме изплащането на компенсациите да стане в много кратък срок и най-накрая да се каже кой е щамът на тази чума.

Искаме и да знаем кога ще паднат ограниченията и забраните за стопаните в региона”, попита Бъчварова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!