Седмица с Батката

Седмица с Батката

Първо Скандалина Георгиева показа, че е не сме васална страна, а Мултивасална, та и в този ред на мисли Този дето и пише нотите – Бойко тъпото вече не e тъпoто, a той е мултитъпото !

Та някога всички бандити искаха да стават мутри, а днес е друго – всички мутри искат да стават батки !

Само дето батката знае фатката как да набара патката. Е щом патката е от Симитли карай не се брой !
До третият път не се става педер@ст, но пък топлата вода всичко отмива, а само срамът остава, ама тук при него срам по рождение няма и така тази новина леко-полеко си отшумя и ще видим педемиер@ догодина на ГЕЙ ПАРАДА в ново амплуа !

Тихомълком се замълча, че и в Черно море газ няма, а САЩисан остана премиера и сега има газов хъб без газ ни Руска, ни Родна та за какво са им тръбите на ГЕРБ горките!

Иначе в София и Харманли се надигат кралимарковци да се защитят от крадливиМароканковци!

В първият учебен ден Кунева с пожелания към децата: – Деца, трябва да знаете, че който изкарва петици и шестици ще отиде в рая, а който изкарва двойки и тройки ще отиде в ада. Мигранчето Абдулах вдига ръка:
– Госпожо, никой ли няма да завърши жив това училище? Така образно казано Образователната система форсира нова схема да прибутаме закон един за Антитерористи и всякакви Антихристи !

В София от Здравното министерство съобщиха, че има епидемия на СПУН в страната, а от здравната каса казаха, че лечението на СПУН (Синдром на Придобита Умствена Недостатъчност) няма да минава по клинична пътека !

Бойко Борисов благодари и на Аграрният министър, че и тази година няма да имунизират овцете болни от СПУН и така ГЕРБ ще разчита на твърдият си електорат !
Така пък от левият сектор обвиниха Борисов, че имитира Тато като модел на поведение !

Бойко им отговори, че той няма да открива завод за полупроводници и за цели проводници подигравателно !
А те му отговориха, че Тато не се прегръщаше и не се целуваше с Турци !
Та Батката заговори, че 1300 години не се продала България и сега няма да я продадем и така предаде един урок по История на целият Български Народ ! Забрави да сподели обаче Коренът на този народ от преди 1300 години !
Че БолгАрии било Божи Народ…
Бол(г) означава Бели, а Ари(и) означава Войни… Тъй, че Българите сме Белите Войни…
Или умишлено премълча този факт щото е поел ангажимент да напълни страната с чер*и войни, не че ако излезете в центъра на населеното си място където и да се намира в БолгаАрия ще видите не много бели хора, а повечето са бляк Ром.

Заради комитетът от Хелсинг се налага да използваме епитети като Ром, а не циганин !
Иначе един Руснак ги набъзика, че ще си купят България ако решат и в тоз миг Батката получи обаждане от Ердоган с въпроса „вярно ли е, че продаваш моят Булгаристан“ ?
Борисов вдигна аташета от външно министерство да проучат как седят нещата !
Според източници от чужбина Лавров и Кери почерпиха с водка и пица нашето аташе.

Въпросът е на колко парчета е била нарязана пицата наречена България ?
Истината е, че Борисов се е зарадвал на думите на Руснака, защото те отдавна търсели инвеститори с Цветанов и в Китай, и в Арабският свят, само че не им вързвало !
И все пак според икономическото разузнаване на Кремъл България първо е била предадена после продадена и сега била на концесия дадена, а материала го подарявали ама пак нямало инвестиционен интерес !

В крайна сметка новината е, че КОЙ и БАТКА стават собственици на АЕЦ „Белене“ !
По форумите хората говорят, че отдавна двамата са били за Белене, ама нямали точно това предвид!
Източник: blife.eu

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!