Facebook

СЕРГЕЙ ШОЙГУ КЪМ САЩ: ЗАЩО НЕ СИ ПРАВИТЕ ИЗВОДИТЕ ОТ НАХЛУВАНЕТО ВИ С ЦЕЛ ГРАБЕЖ В ИРАК, АФГАНИСТАН, ЛИБИЯ И ПРОЧИЕ?!

СЕРГЕЙ ШОЙГУ КЪМ САЩ: ЗАЩО НЕ СИ ПРАВИТЕ ИЗВОДИТЕ ОТ НАХЛУВАНЕТО ВИ С ЦЕЛ ГРАБЕЖ В ИРАК, АФГАНИСТАН, ЛИБИЯ И ПРОЧИЕ?!

Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу напомни:

«именно САЩ заедно със западните си партньори, започвайки от Босна и Косово и завършвайки с Ирак и Либия, последователно разрушиха базовите основи на съществуващия световен ред».

Според Шойгу, всеки път, «нахлувайки с цел грабеж в Ирак, Афганистан, Либия и други страни, американските колеги не си правят никакви изводи».

Според него, време е Щатите да променят стратегията си, за да «не се оправдават за грешките си, прехвърляйки вината на Русия, Китай и други страни, притежаващи независим светоглед».

Източник: bgr.news-front.info/

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!