Социалист посочи голямата цел пред БСП за предстоящия вот

Социалист посочи голямата цел пред БСП за предстоящия вот
Опитът не е премахнат от нашите листи. Има достатъчно хора в листите, които са доказали своя професионализъм през годините. Това заяви социалистът Стоян Мирчев.

„Чрез самите водачи решихме да заложим на нова визия. Чрез платформата и лицата показваме, че сме оценили това, което ни казват хората”, добави той пред БНТ.

Що се отнася до изваждането на бившия шеф на Карловската бригада бригаден генерал Димитър Шивиков от листата на БСП за Пловдив-област, Мирчев заяви, че с генерала е проведен разговор. „Там има проблеми със съдебни дела, поради тази причина той е изваден от листата”, поясни Мирчев.

Той посочи, че целта пред БСП е да задържи резултатите, постигнати на президентските избори и ако може да ги увеличи. „Битката започва оттук нататък. Тя не свършва с президентските избори”, подчерта той.

„Имаме изцяло нова платформа. Ще се опитаме по най-ясния начин да обясним на хората това, което предлагаме. Големият акцент в платформата ни е икономиката. 27 години се нагледахме на всякакви експерименти. Друг основен проблем е корупцията. Наш приоритет е и образованието”, посочи Мирчев.
Източник: blitz.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!