Facebook

Старото мъртво или Роденото ново!

Старото мъртво или Роденото ново! Кой къде избира???

Нов социален проект. Съобщи го Мая Манолова, бивш депутат от БСП. Има ли бъдеще този проект.

От 1990 година в България се родиха течения в БСП, федерация Открит форум в БСП, и леви партии. Но истинското ляво е: премахване на експлоатацията на човешкия труд, борба с Неравенството независимо с какъв произход,

Пенсионерите да получават достатъчна пенсия да могат да водят достоен живот. Ориентация към Изток във външно търговска област, Силна Държава, Ефективно здравеопазване и образование.

Връщане на Кооперацията в Селското стопанство. БСП е в криза, всеки го знае. И съвсем нормално щом БСП не може да произведе лява политика да се роди друга партия.

В новата партия, ако има ,,Силни и Убедителни Имена“ то тя има бъдеще. Левия избирател трябва да избира с умрялата БСП или с новороденото бебе.

Както един бивш политик беше казал ,,по-добре полужив, отколкото полумъртъв“! През лятото ще стане ясно!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!