Facebook

Стефан Данаилов представя романа на своя живот с турне в страната и чужбина

Стефан Данаилов представя романа на своя живот с турне в страната и чужбина Мастъра в киното и театъра – Стефан Данаилов тръгва на турне в страната и чужбина за представяне на биографичната му книга „Романът на моя живот“.

Създадена в съавторство с журналиста Георги Тошев, тя бе издадена в навечерието на 75-годишния юбилей на Данаилов, отбелязан на 9 декември миналата година.

„Романът на моя живот“ бързо се превърна в най-продаваното и четено заглавие в страната, а интересът към нея продължава да расте, което се превръща в отправна точка на предстоящото турне.

Първи, с авторите на книгата ще се срещнат почитателите на големия български актьор в Бургас, Чирпан, Сливен, Казанлък, а през април в – Карлово, Димитровград, Асеновград и  Стара Загора в Операта, където ще бъде представен и спектакълът по повод юбилея на проф. Данаилов със специалното участие на актьорите Силвия Лулчева, Ненчо Илчев и Деян и Дарин Ангелови.

Ето градовете и датите на представянето на книгата:

Чирпан – 29.03. (четвъртък) 2018 г. – 17,30 ч. –  Голяма зала на Община Чирпан.

Сливен – 30.03. (петък) 2018 г. – 17,00 ч. – зала „Май“.

Бургас – 31.03. (събота) 2018 г. – 11,00 ч. – Събитието ще се проведе в конферентна зала „Гранд Приморец“. Представянето ще води журналистът Георги Тошев, като ще гостува и самият професор Стефан Данаилов.

Казанлък – 31.03. (събота) 2018 г. – 15,00 ч. – литературно-художествен музей „Чудомир“. Представянето е включено в програмата на ежегодните Чудомирови празници в града.

Стара Загора – 16.04. (понеделник) 2018 г. – 19,00 ч. –  В Операта ще бъде представен и спектакълът по повод юбилея на проф. Данаилов със специалното участие на актьорите Силвия Лулчева, Ненчо Илчев и Дарин и Деян Ангелови.

Карлово – 17.04. (вторник) 2018 г. – 18,00 ч. – камерна зала на Народно читалище „Васил Левски-1861“.

Димитровград – 18.04. (сряда) 2018 г. – 18,00 ч. – Градска библиотека „Пеньо Пенев“.

Асеновград – 19.04 (четвъртък) 2018 г. – 17,30 ч. – Градска библиотека „Паисий Хилендарски“.

Благоевград – 16.05. (сряда) 2018 г. –  в рамките на театрален фестивал „Тара – ра- бумия“.

На 19 май от Флоренция започва и европейското турне на книгата и филма, посветени на живота на Стефан Данаилов. След това българската публика от още пет европейски града ще се срещнат с обичания актьор. / manager.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!