Facebook

Стефан Данаилов: Радев се справи чудесно с провокацията в парламента, а Плевнелиев беше слаб играч!

Стефан Данаилов: Радев се справи чудесно с провокацията в парламента, а Плевнелиев беше слаб играч! Стефан Данаилов: Много хубава реч с много истини. Нормално е когато казваш истината да боли. Голяма част от присъстващите вътре не харесват Радев.

Той не беше готов за тази реакция, а трябва да знае, че може да очаква всякаква провокация. Справи се чудесно и репликата беше страхотна. Той застава на тази трибуна за пръв път. Можеше да се смути повече, но човек се учи докато е жив. Това каза Стефан Данаилов пред Хекимян по bTV.

„Получих покана да присъствам на тържеството пред „Св. Ал. Невски“, подписана от двамата президенти. До сега не бях получавал такава покана. Тя е дошла благодарение на сегашния президент. Искам да кажа, че не харесвам Плевнелиев. Той беше слаб играч“, разказва още той.

„Кампанията за президент беше важна репетиция за БСП. Идва премиерата. Трябва да сме сериозни, за да станем първи. Борисов не очакваше тази загуба, не трябваше да подава оставка. Той не ме обиди с категоризацията си за мен, че съм слаб политик. Аз признавам неговите качества“, обясни Данаилов.

„Най-важното е Радев да се подчини на моите и твоите интереси. Все още изпитвам бащински чувства към него, дано не се промени това. Ако сбърка, ще дойда и ще кажа“, допълни бившият министър на културата.
Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!