«
»
Facebook

Стоп на вдигането на цените!

Стоп на вдигането на цените! Днес в град София, в район „Овча купел“ се е проведе събрание на 32 Организация на БСП на която единодушно се гласува следното решение  да се  предложение до председателят на БСП Корнелия Нинова следният текст:

„От: 32-ОПО, кв.“Овча Купел“, гр.София

Другарю Председател,

Днес на събрание на ОПО в район „Овча Купел“, дискутирахме въпроса за покачване на цените на хранителните стоки на дребно, цената на метана, който се увеличи със 100% за една година и предстоящите цени.

Събранието взе решение да ви предложим, БСП да инициира мораториум срещу вдигане на цените на основните хранителни стоки, на горивата, газ и лекарствата.

БСП е наследник на БКП, а тя е била изразител на волята на трудовия народ, поради което БСП трябва да е негов стожер.

Ние от 32 ОПО считаме, че вие в качеството си на лидер ще инициирате този мораториум.

Председател на 32-ОПО Марио Трайков

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!