Facebook

Шойгу с важно изявление за операцията на Русия в Сирия

Шойгу с важно изявление за операцията на Русия в Сирия Операцията на Русия в Сирия прекъсна серията от „цветни революции“ в Близкия Изток и в Африка, заяви министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу, предава ТАСС.

Операцията на Русия в „Сирийската Арабска Република позволи да се разреши геополитическата задача: да се прекъсне серията от „цветни революции“ в Близкия Изток и Африка, отбеляза министърът.

„Важно е да се подчертае, че ние не само унищожаваме терористите на територията на Сирия и освобождаваме от тях държавата“, но изпълняваме още една задача: не позволяваме на екстремистите да проникнат в нашата страна, допълни Шойгу.

Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!