Facebook

Южен потоп

Южен потоп


Южен потоп. Защо Орешарски даде властта на ГЕРБ? Има ли външна намеса в спирането на „Южен поток“? България е загубила шансът си да транзитира газ. Според Мария Захарова на седмичен брифинг на 30.11.2018г.

България е загубила шансовете си да печели от транзитиране на руски газ! Вижте видеото на Борис Анзов и „Медия Мост България“ официален партньор на информационна агенция Булпресс, в което Захарова дава доста отговори !


Думите на Бойко Борисов, че Балканският газов хъб едва ли не е врата на руският газ към Балканите не са основателни и на практика България не е договорила такива правомощия !
Става ясно, че България дълги години е била в позиция от която не се е възползвала и това е геополитиката на нашият премиер !

Едно е ясно, че са накърнени националните енергийни интереси и България освен, че няма да печели от транзитни такси милиарди на година дори ще има по-скъпа газ, защото ще плащаме такси на посредници!

Време е да се спрат всички спекулации и дали това се случва по времето на Орешарски или не няма значение, но имаше външен натиск и оръжията, които се използват в тези политически игри могат да бъдат и климатични дори, нали?

Спомняме си какви наводнения имаше тогава и как Орешарски взе това решение да има „Южен поток“ или ПОТОП?

Естествено това с климатичните оръжия остава в сферата на конспирацията, но има хора, които вярват на невидимите сили, които месят пешките на геополитическата шахматна дъска особено когато става дума руският газ да не стигне до Европа !
Като погледнем Украйна и какви войни се водят по света за енергийните източници то едно наводнение си звучи напълно обяснително !
Само една силна международна намеса в България може да обясни една идиотска постъпка иначе анализът на това отношение би бил по-страшен !

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!