Facebook

Явор Божанков беше избран за член на България в ПАСЕ

Явор Божанков беше избран за член на България в ПАСЕ Народният представител от ПГ на „БСП за България“ Явор Божанков беше избран за член на България в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

По време на последното заседание на Народното събрание, депутатите одобриха промени в състава на делегациите на страната ни в Парламентарната асамблея в съвета на Европа и в НАТО.

В българската делегация в ПАСЕ са шестима представители и шестима техни заместници от различни парламентарни сили, избрани на пропорционален принцип.

Един от първите ангажименти на младия народен представител е среща с Комисията по мониторинг на ПАСЕ, на която ще бъдат обсъдени съдебната реформа, законовата реформа на процесуаланите закони, корупцията и организираната престъпност.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!