Facebook

Янков от БСП: Бойко Борисов подготвя нова вълна мигранти

Янков от БСП: Бойко Борисов подготвя нова вълна мигранти Янков от БСП:
Бойко Борисов обикаля българските общности в чужбина и обяснява как ще създаде условие мигрантите да се върнат в България, а с този закон създаваме нова вълна от млади българи да потърсят нормален жизнен стандарт на други трудови пазари.
Този закон запазва правото на работодателите да замразят заплатите, и да си осигуряват работна ръка от държави с по нисък стандарт на живот от Европейските критерии и стандарти.

Гласувах против този закон, защото той нарушава правото на българските труженици да отстояват правата си в своята родина.
Родната икономика трябва да се развива именно за повишаване на благосъстоянието на нацията, а не в интерес на тесен кръг, който да прави законодателството пригодно само за личните им интереси.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!