Facebook

На 10-ти Декември, пред паметника на героите на Плевен в Москва

На 10-ти Декември, пред паметника на героите на Плевен в Москва
На 10-ти Декември, пред паметника на героите на Плевен в Москва, предава „Медия Мост България“ Борис Анзов!

В деня на освобождението на Плевен 10-ти декември в Русия се празнува иконата на Божията Майка „Знамение“. Всяка година на този ден пред Паметника Параклис в Москва в непосредствена близост до администрацията на руския Президент, в тържествена обстановка, с участието на Посолството на Република България и негово превъзходителство българският посланик г-н Бойко Коцев, Представител на БПРЦ в Москва, представители на Министерството на отбраната на руската федерация, представители на Руското Външно Министерство, органи на властта, държавни и обществени дейци, представители на обществени организации, сред които най-активната е българското НПО „Що е Маке, се е Юнак-Българи Юнаци!“ (със седалище в гр. Гоце Делчев в България, Москва и Лондон) със свои знамена и транспаранти „Русия и България – Братя навеки“, се извършва от свещеници пред Параклиса в тържествена обстановка с литургия за помен на загиналите войни, поднесени бяха венци и цветя, поставен бе и почетен караул.

В тези дни църквата параклис е отворена за всички желаещи.

От Москва, Русия за „Медия Мост България“ Борис Анзов Фото:
Борис Анзов За Булпресс специално от Москва предаде Борис Анзов Тази информация достига до Вас Благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!