28 екипа на БСП с кампания в 28-те области на страната

28 екипа на БСП с кампания в 28-те области на страната

По време на тези обиколки, пред гражданите ще бъдат представени законопроектите, които внася в парламента левицата, в изпълнение на своята предизборна програма

Председателят на БСП Корнелия Нинова, член на бюрото, който отговаря за съответния регион, членове на Националния съвет от областта, депутатите и кметовете от областта ще проведат срещи във всички 28 области на страната. Това реши на днешното си заседание Изпълнителното бюро на партията.

По време на тези обиколки, пред гражданите ще бъдат представени законопроектите, които внася в парламента левицата, в изпълнение на своята предизборна програма. „Всичко, което правим в НС, е в защита правата на работещи, земеделци, малък и среден бизнес, учители, възрастните и младите хора. Всяко наше действие трябва да има подкрепата им. Този един милион българи, които ни вярват, трябва да усещат, че ние ги представляваме и няма да отстъпим от това, което сме обещали“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

Втората задача по време на тези срещи е да се определят проблемите на всяка община, и заедно с кметове и общински съветници от БСП- да се намери тяхното решение.

Обиколките започват  днес, от област Пазарджик, където лидерът на БСП Корнелия Нинова ще има среща с малки земеделски производители, пред които ще бъде представен законът за храните в защита на българското производство. Ще има  и разговор със специалисти в сектор гори за набелязване на мерки, с които да спре унищожаването на българската гора, които БСП да внесе в парламента.

Всички срещи са открити и всички граждани могат да се чувстват поканени на тях. Графикът ще бъде публично обявен. По-късно тази вечер председателят Корнелия Нинова ще се включи в честванията, посветени на Априлската епопея в Батак, заедно с президента Радев.
Източник: bsp.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!