Facebook

Bulpress: Конгресът в Сочи +ВИДЕО

Bulpress: Конгресът в Сочи +ВИДЕО
Кадри от конгреса в Сочи! Днес се очаква да се заложи основите на бъдещата сирийско-арабска конституция.

Част от сирийската опозиция се е отказала да присъства и да влезне в залата за преговори и причината е, че навсякъде е официалния флаг на Сирийската Арабска Република. В Международния пресцентър има над 120 журналисти от цял свят и над 150 делегата заедно с опозиционни сили на Сирия.

Също така не присъстват и представители на сирийските кюрди. Присъстват кюрди, които живеят в Русия и Европа. Турците били заявили, че ако присъстват сирийски кюрди, то турците няма да присъстват.

За Булпресс и „Медиа Мост България“ от Сочи предава Борис Анзов!
Продължава да следи от място мирните преговори за мир и очаквайте още информация!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бупресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!