Facebook

Атанас Зафиров: Има много основания за вот на недоверие

Атанас Зафиров: Има много основания за вот на недоверие
Атанас Зафиров: Фалират държавното дружество “МОБА” с 1200 служители

„Конгресът показа, че БСП е способна да даде алтернативни политики и в крайна сметка е тази, която дава надежда на хората за промяна. БСП предложи алтернатива на управлението, на модела, по-който се ръководи държавата.

Това, че цялата партия застана зад предложените от нас решения, ни дава допълнителен стимул и за ръководството и показа, че то е на прав път“. Това заяви Атанас Зафиров, член на ИБ на БСП по БНТ. По думите му от сегашния модел на управление не страдат само членовете и симпатизантите на БСП, а и всички българи.


По повод така наречените опозиционни мнения в БСП, Атанас Зафиров обясни, че докладът на лидера на левицата Корнелия Нинова им е дал отговори.

„След това обаче те не влязоха в диалог и той не се получи, а за сметка на това всички решения бяха приети с пълно единодушие“, обясни Зафиров и допълни, че в БСП всеки може да каже своето мнение свободно и е най-добре това да се случва на партийни форуми, а не през медиите.

На въпрос, дали БСП е очаквала такава реакция от ГЕРБ, които след Конгреса на левицата, още на следващия ден дадоха пресконференция, Атанас Зафиров обясни, че това също показва как БСП е на прав път. „От конференцията на ГЕРБ не се чу нищо ново – повтаряне на стари мантри, оправдания. Вероятно сериозно сме ги провокирали и те вече са изплашени“, посочи социалистът.

Той продължи с политиката на ГЕРБ и това, което се случва в държавата ни, като даде пример.

„1200 души – държавни служители от държавно дружество „МОБА“, могат да останат без работа, защото то е декапитализирано и доведено почти до фалит.

Провеждат се странни търгове, включително и с уставния му капитал. Оказва се, че нашите управляващи говорят едно, а на практика правят друго. Имаме пълно основание да поискаме вот на недоверие“, категорично заяви Зафиров.

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!