Facebook

Германия призова Русия да обяви числеността на армията си

Германия призова Русия да обяви числеността на армията си

Министърът на отбраната на ФРГ Урсула фон дер Лайен призовала РФ открито да съобщи за предвижването и числеността на своите войски.

„Би било разумно, ако НАТО и РФ в рамките на ОБСЕ открито съобщят за придвижването и числеността на своите войски. От страна на НАТО, който се явява изключително отбранителен съюз, такова предложение постъпи отдавна” – заявила министър в интервю за изданието Bild am Sonntag.

Фон дер Лайен поддържа стратегията на НАТО в отговор на „агресията” от страна на Русия. При това тя отбелязала необходимостта от подобряване на отношенията с Русия, но за това Москва трябвало да се придържа към международните правила.
Източник: blitz.bg/

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!