Елена Йончева: На 26 май ще се преборим за справедливост

Елена Йончева: На 26 май ще се преборим за справедливост
„На 26 май ще се преборим за справедливост“

Това заяви водачът на листата на „БСП за България“ Елена Йончева пред софийската общественост, като призова за обединение срещу сегашната власт. „Толкова години сме член на Европейския съюз, но дори не се доближаваме до някои стандарти. На дъното на всички възможни класации сме.

Но ние ще победим и ще върнем  Европа на социалното достойнство и на свободата“, изтъкна тя. Според нея има  неотложна нужда от промяна сега. Йончева се обяви против българите да бъдем хора втора категория, както и белите роби на Европа. “Селата ни все едно са във война, хората са обезверени. Ние ще спрем този процес“, каза водачът на листата на  левицата, като напомни, че след победата на 26 май започват големите битки в Европейския парламент. Йончева беше категорична, че социалната програма на БСП  може да бъде реализирана и в Европейския парламент.

„ Ще се преборим за  Младежка и детска гаранция. Ще се борим Европа да има силна външна политика и отбрана, защото това е важно“, заяви тя. Йончева посочи два избора- или да живеем в авторитарен режим, в криминална система, или да въстанем на 26 май с бюлетина номер 18.

Тя разказа, че преди дни, симпатизант на БСП й е казал, че изборите ще бъдат спечелени от левицата, но трябва общо обединение и плам в сърцата на принципа: „Стани, стани, юнак балкански“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!