Facebook

Елена Йончева: Тази вечер България и Европа ще бъдат променени

Елена Йончева : Тази вечер България и Европа ще бъдат променени
„Тези избори не са само за Европейски парламент, те са за България.

Тази вечер България и Европа ще бъдат променени и ние ще успеем да извоюваме достойни европейски доходи и всеки един от нас може да бъде част от тази промяна.“

Това заяви водачът на листата за евродепутати на БСП за България Елена Йончева.


„Утре ще бъде късно“- каза тя и призова гражданите да излязат и да гласуват.

България ще тръгне по нов път. Ние ще имаме реален шанс и ще се преборим за достойни европейски доходи и за справедливост, заяви Йончева и коментира, че всичко, което е обсъждано по време на предизборната кампания, ще бъде изпълнено.

Колкото по-голяма е избирателната активност, толкова по-голям е шансът България да успее и действително да бъдем част от Европа- да живеем достойно, завърши Елена Йончева.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!