Facebook

Корнелия Нинова: Цветанов оповести истината за нова управляваща коалиция ГЕРБ, ДПС, ОП

Корнелия Нинова: Цветанов оповести истината за нова управляваща коалиция ГЕРБ, ДПС, ОП „Днес лъсна истината за нова управляваща коалиция ГЕРБ, ДПС и ОП. Тя беше оповестена от г-н Цветанов“.

Това написа председателят на БСП Корнелия Нинова във Facebooк.

Тя цитира изказване на Цветанов, според което ГЕРБ се съгласили да отпаднат преференциите при гласуването по искане на ДПС.

„Но забележете защо: „в името на запазване на стабилността на управлението.“ Вече е ясно кой крепи правителството на Борисов.

Само и само да останат на власт с подкрепата на ДПС, посегнаха на правото ви да избирате личности, като размествате партийните листи“, подчерта тя. Според нея е интересно и изречението на Цветанов:

„съгласих се от името на ГЕРБ.“ „Да не би ГЕРБ да са свалили Борисов от лидерския пост и да са избрали Цветанов и да не сме разбрали?“, попита Нинова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!