Скандал или не с Румен Радев?

Скандал или не с Румен Радев? Стефан Пройнов

Сподели да защитим честа на генерала Румен Радев !
Радев e човек като всички нас Опит за оплюване на Президента и оскверняване на институцията направиха от ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ ОТ АГЕНЦИЯ ПИК!
……….
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Румен Радев и Генерал Деси – алкохол, цигари и купон в Бургас (УНИКАЛНА СНИМКА)
Президентът Румен Радев и първата дама не могат да изкоренят своите навици, дори и след изборите. В социалните мрежи се появи скандална снимката на държавния глава и неговата половинка, известна като Генерал Деси.
Те разпиват в приятна компания в бургаско заведение. Алкохола се лее на воля, пуши се без проблем в затворено помещение и купонът, както се казва, върви на „макс“.

Семейство Радеви явно е решило да разпусне напрежението, след като двамата са взели участие в традиционните нестинарски игри в село Българи. Действието се развива точно в навечерието на поредния терористичен атентат в Лондон. Според запознати Радеви са били в доста приповдигнато настроение и са купонясвали до ранни зори.

Източник: ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ НА АГЕНЦИЯ ПИК ! pik.bgСкандал или не с Румен Радев Стефан Пройнов

Скандал или не с Румен Радев Стефан Пройнов
Така те публикуваха стари снимки на Румен Радев и половинката му Деси !
До тук добре с борбата срещу фалшивите новини, но някой медии пледиращи за водеща информационна агенция не трябва ли да дават пример? Работата на медиите е да отразяват новини, а не да ги правят !

И така от ПИК за пореден път се опитват да създават новините, да ги правят и да моделират общественото мнение ! В снимките няма нищо лошо нито нечовешко, а това един миг запечатан от фотоапарата за спомен !
Две семейства в домашна атмосфера са си сипали по едно пиене !
Няма дом, няма семейство в страната, в което да не е имало подобна ситуация !

Нима Румен Радев и Деси не са хора, не са преди всичко човеци и всичко човешко не им  е чуждо ?

Няма скандал в това, няма нищо непристойно нито неморално, няма сензация, но когато една от най-големите медии започне да тиражира това вече става ясно, че се опитват да направят скандал или поне някакво внушение, че видите ли президентската двойка уронват престижа на институцията и са нарушили официалният тон, нарушили са протокола !
Ние от Булпресс остро осъждаме този пошъл опит за оскверняване на президентската институция !

Скандал или не Вие кажете ?

Ние от Булпресс даваме право на отговор на ПИК ако ли не нека позорно да мълчат !

Сподели на стената си нека да защитим честа на генерала Румен Радев !

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!