Атанас Зафиров: Ще видим къде са слабостите ни, за да не ни ги допускаме отново

Атанас Зафиров: Ще видим къде са слабостите ни, за да не ни ги допускаме отново
„Когато има загуба,  всеки трябва да понесе отговорност. Това, което ще предложим днес на Националния съвет е да стартира процес на конференции, в които да се направят анализи – да се прецени къде и как сме се представили.”

Това заяви Атанас Зафиров, член на ИБ на БСП по Нова ТВ. По думите му процедурно предстои избор на нов председател на партията, но той го приема като гласуване на нов кредит на доверие.

„Ние даваме възможност на партията- на всяко ниво да бъде преценено кой как се е справил. Ако една местна организация не е доволна от представянето в кампанията и действията на ръководството, тя може да го смени и обратното”, коментира още Зафиров. Той отбеляза, че гражданската квота в листата на „БСП за България” е допринесла съществено за по-добрия резултат от предишните европейски избори.

„Липсваше ентусиазъм в тези избори. Хората са уморени от политиката, отвратиха се от нея. Това даде отражение на резултата и избирателната активност”, изрази мнение Зафиров.

„Анализът предстои – ще видим къде са слабостите ни, за да не ги допускаме отново. След изборите казахме, че ще направим преценка на ситуацията относно връщането ни в парламента.

Днес ще гласуваме предложението да се върнем в парламента с конкретни цели – внасяне на закона за КОНПИ и пакет от законодателни промени в съдебната система.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!