Близо 50 организации подкрепиха Станислав Стоенчев за председател на Младежкото обединение в БСП

Близо 50 организации подкрепиха Станислав Стоенчев за председател на Младежкото обединение в БСП
Стоенчев продължи обиколката си в Стара Загора и областта

Продължава обиколката на един от кандидатите за председател на Младежкото обединение в БСП Станислав Стоенчев, който беше издигнат от близо 50 организации. Тази събота той се срещна със социалистите от град Стара Загора и областта.

На срещата присъства и членът на Изпълнителното бюро на БСП Борислав Гуцанов, а младите социалисти бяха поздравени и от министъра на труда и социалната политика Георги Гьоков.

Пред присъстващите Стоенчев пое ангажименти и представи своето виждане за развитие на младежката организация – да има промени в правилата за организация и работа на Младежкото обединение. Едно от предложенията на кандидата за младежки председател на левицата е Националните съвети да бъдат провеждани в различни области. По този начин младите ще се запознават и с органите на дадената област, но и самите те ще имат по-добри контакти помежду си.

Старозагорските младежи поискаха много по-голяма сплотеност на организацията и да няма капсулиране, затова Станислав Стоенчев пое ангажимент, че ще работи за обединение на младежката организация, тя да бъде по-силна и сплотена, съставена от съмишленици и приятели.

Към Борислав Гуцанов младите социалисти проявиха голям интерес относно политиката на левицата. Повече от 2 часа социалистът отговаряше на въпроси за цялата политическа обстановка и конкретно за политиката на БСП в правителството.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!