БСП към СФСМВР: Подкрепяме бюджетните ви искания за увеличаване на размера на възнагражденията на служителите на МВР

Сбогом БСП!
Народните представители от парламентарната група на „БСП за България“ проведоха среща с ръководството на Синдикална федерация на служителите в Министерство на вътрешните работи.

По време на срещата със заместник-председателите на парламентарната група на социалистите Георги Свиленски и Атанас Зафиров и народният представител Иван Иванов, синдикатите посочиха необходимостта от промени в Закона за МВР, касаещи по-добрите условия за работата на служителите.

Обсъдени бяха още развитието на синдикалната дейност в МВР и предстоящо внасяне на закона за бюджет.

Народните представители от „БСП за България“ изразиха пълна подкрепа към исканията на служителите на Министерството на вътрешните работи. Двете страни се обединиха около това, че сигурността и общественият ред са абсолютен приоритет.

„Това е поредната среща с представители на синдикатите, които търсят нашата подкрепа и я получават.

Ангажирали сме се да направим конкретни законодателни инициативи“, заяви Иван Иванов след срещата със Синдикална федерация на служителите в Министерство на вътрешните работи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!