БСП мощно в управлението!

БСП мощно в управлението!

Вижте кои са лицата от БСП, които ще влязат в управлението на страната ни!

Социалното министерство се поема от ГЕОРГИ ГЬОКОВ по професия е инженер. Бил е общински съветник и директор на Бюрото по труда в Стара Загора., не владее чужди езици, но умее да чисти басейни.

БСП мощно в управлението!

Да видим дали ще изчисти и министерството, дали ще изчисти имиджът на БСП като социална партия. Министерството на Земеделието – Иван Иванов наричан Малък Шошо от СИК-Шумен – главният депутат- екскурзиант на Републиката.

Припомняме, че Иван Иванов бе зам.-министър на вътрешните работи за цели два часа.

По времето на правителството на Пламен Орешарски заради това, че като депутат е пребивавал с командировъчни за четири дни от 20 до 24 февруари на изключително важното за парламентарната дейност изложение „Лов и риболов“ в града на Моцарт.

БСП мощно в управлението!

Платени са им командировъчни и самолетни билети с пари на данъкоплатците. Дано и сега не му се налага да пътува в първа класа.

Министерството на Туризъм се поема от Христо Проданов, от 2015г. е на ръководна позиция в БСП на местото на Ана Янева, която е подсъдима в момента . Заради връзките си Проданов разбира повече от Туризъм от Иванов.

Министерството на Икономиката се поема от другарката Корнелия Нинова. Тя поне има професионален опит в министерството на икономиката. Това е отлично попадение за Министър на икономиката и вице премиер.

На тяхно място ще влязат нови лица в парламента като повечето не са били депутати никога досега. БСП мощно влиза в управлението на страната ни, но се прокрадват съмнения, че някой от тези лица няма да могат да се справят с поверената им отговорност и може би ще се очакват смени.

Бъдещето ще покаже кой какви екипи ще създаде и на какво професионално ниво ще са тези екипи.

Защото зад фасадата на министърът трябва да има кадърни доказали се професионалисти в екипът му, а не шуробаджанашки назначения.

Защото всеки един персонален провал ще донесе до отлив на членове и симпатизанти, до отлив на доверие в столетницата. Трендът е важен!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!