БСП-София: Кола на 176-о ОДЗ обслужва ГЕРБ в село Мрамор

БСП-София: Кола на 176-о ОДЗ обслужва ГЕРБ в село Мрамор

Управляващите от ГЕРБ наистина превърнаха държавата в бащиния, твърдят от БСП-София. Изводът на Столетницата се базира на снимки на техни симпатизанти от село Мрамор, които са щракнали как ГЕРБ използват автомобил на столичото 176-о ОДЗ „Зорница“ в район „Връбница“, за да зареждат шатрата на кандидат-президентската двойка Цацева – Манушев в село Мрамор.

Там цял ден днес раздавали курбан на селяните.

„Наглостта на управляващите вече минава всякакви граници“, коментира лидерът на БСП-София Калоян Паргов. – „Безочието им е стигнало такива висоти, че вече дори не се притесняват и съвсем демонстративно използват държавни и общински органи и структури за постигане на партийните си цели. Това е скандално!“.

Председателят на групата на БСП Лява България в СОС е категоричен, че ще поиска пълна проверка на случая, тъй като разполага с достатъчно снимков материал и свидетели.

„Известно ми е, че гарван гарвану око не вади. Не очаквам кметът на София да накаже общински служители, които са изпълнили партийно поръчение от ГЕРБ. Все пак, госпожа Фандъкова е заместник-председател на тази партия. Въпреки това ще настоявам до край нарушителите да си понесат съответната отговорност“, каза Паргов.

От Столична община обещаха да проверят случая в село Мрамор и след това да го коментират.
Източник: offnews.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!