България – страната на излишните хора

България – страната на излишните хора
Дори в Индия и Китай, държавите с най-многолюдно население на земята, няма излишни хора! В България обаче има! Те са:

–         Българите! – В собствената си държава те са подложени на уникален геноцид и изтребление! За тях няма работа, а ако им се предложи такава, то е за обидно ниско заплащане. Не са защитени нито от закона, нито от органите на реда. Имат право единствено да напуснат страната, но с препоръка да пращат пари от чужбина на своите близки.

–         Пенсионерите! – Независимо, че са отдали младостта, труда и живота си за изграждането на заводи, пътища, училища и болници, че са живели бедно и не са имали никакви претенции към държавата, че е окраден фонда за пенсионните им осигуровки и поради лошите условия на труд и живот здравето им е в окаяно състояние, те са бреме за държавата! Дори техните нищожни пенсии тежат на финансовата система и тя с радост следи броя на постоянно намаляващите, поради  висока смъртност свои ищци.

 

–         Болните! – Независимо, че са здраво осигурени, болните у нас са длъжни да платят поне два пъти своето лечение! Цените на лекарствата у нас са най-високи, заболеваемостта – също, но за сметка на това не се прави нищо, за да се променят към по-добро нещата! Нашите болни са оставени на естествения подбор – който оцелее – живее, а останалите мрат с лекарска помощ.

–         Децата! – В държавата с най-висока смъртност, най-ниска раждаемост, най-висока заболеваемост и най-много университети на глава от населението, няма нужда от деца! Смешните 30 лв. детски надбавки на месец, са откровена подигравка с майките, проявили кураж, да родят дете в тази безумна страна. В детските ясли и градини в големите градове, където предимно са съсредоточени младите семейства, няма места за децата! Родителите са принуждавани да напускат работа, за да отглеждат децата си или да заплащат сума, по-голяма от заплатата им, за да посещават децата частни детски ясли и градини.

 

–         Бедните! – Те са излишни по презумпция! За тях никой не се грижи, няма официална статистика за броя им и независимо, че ги срещаме по няколко пъти на ден, край контейнерите за смет, държавата се отнася към тях, все едно не са хора, а призраци.

В замяна на гореизброените излишни българи, Република България ежегодно харчи стотици милиони лева за социални, здравни и други помощи на бясно развъждащите се цигани, а отскоро и за икономическите бежанци от Сирия и африканските страни. Затова страната, в която собственият и народ е излишен, ще стане излишна на географската карта в най-скоро време!

Просто започнете да броите! – Десет, девет, осем, седем …….!

Красимир Бачков,Фейсбук
Източник: chujdozemec.com

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!