Велислава Дърева: Аз съм БСП! +ВИДЕО

Велислава Дърева: Аз съм БСП! +ВИДЕО

Много хора искат да изглеждат важни и значими, но за да бъдат значими не е нужно да се правят на важни, а важно е да са нужни !
Престижът е развратният брат на славата, а славата често предхожда успехът или падението и затова добре е да си себе си и да си здраво стъпил на земята, защото загубиш ли представа за себе си и хората губиш всичко !

Най-цените неща в животът са малките обикновени мигове, който можем да си подарим, но не можем да си купим ! За това благодарете на Господ Бог за това, което имате всеки ден, защото ако някой ден загубите всичко, което сте си купили и останете само с това за което сте благодарили Бог колко неща ще имате ?

Аз благодаря на Господ Бог, че имам кого да обичам и кой да ме обича ! Благодаря и на враговете ни ! Ако те всеки ден не ме ритат и не ме натискат може би нямаше да се налага да се развиваме и да се надграждаме, да се сродяваме и да създаваме още и още, да развиваме стратегии за оцеляване и резервни варианти и още и още за да достигнем само за една година с нови 22 сайта !
Благодаря Ви ! Ако не беше Вашата омраза ние нямаше да еволюираме !

Хората отдавна не вярват на думи и лозунги, обещания! Хората вярват на хора на човеци на човеци от който да не се срамуват с който да се гордеят ! Който не се страхуват да кажат аз съм БСП!

Когато ми казват че Ботев е терорист а Левски е конекрадец, че Априлското въстание е мит, че е нямало фашизъм щото ако е нямало фашизъм знаи няма и антифашисти и ако случайно има ахтифашисти то те са някакви престъпни типове който напълно заслужено са били изпозастреляни и испообесени и захвърлени в канавката на историята !

Когато най сетне ми казват едни разбукатели типове „Който се е родил беден ще умре глупав” и когато казват вие ще живеете в гетото тогава аз не мога да не бъда социалист тогава а не мога да бъда не само от БСП тогава аз съм БСП !
Велислава Дърева аз съм БСП а ти ?

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!